Kæmpe gedde på ny Rapala hybrid agn.

Da vejrudsigten begyndte at se rigtig kold ud, måtte jeg ud og teste de nye predator agn fra Rapala. Det var sparsomt med kontakter, enkelte forsigtige hug. Efter par timer var der bud efter Rapala Peto. Jeg kunne mærke det var en fin fisk, men at det var en kæmpe havde vi ikke gættet. Efter kort hård fight kom gedden til syne under båden og vi råbte i munden på hinanden. Da den kom til båd siden opførte den sig pænt og vi kunne nemt lande den. Efter par hurtige foto, mål og vægt, blev den sendt tilbage i dybet.

Husk roadshow Chase the beast. Kom og snak med mig og Mikko seppanen

Mandag fluer.dk, Vejle 14-18

Tirsdag Outdoor experten, Esbjerg 14-18

Onsdag Hvidovre Sport, 14-18

Lørdag Fiskeringen, 10-15 Sørup Havn

Søndag Møn trolling, 10-15, Stege Havn.

120cm og 15,52kg