Thomas Fyhn Skov

Jeg hedder Thomas skov, jeg bor i Midtjylland og er inkarneret lystfisker og grej/Rapala nørd.

Min passion for fiskeriet stammer fra min far, som i mine helt unge år tit tog mig med i enten Gudenåen eller på kysten, men jeg blev først for alvor grebet af fiskeriet da han købte en lille båd og begyndte at dørge i fjorden efter havørreder.

jeg har altid elsket at sejle, og at kunne kombinere det, med fiskeriet var helt perfekt i min verden. Det er også derfor, at langt størstedelen af mit nuværende fiskeri. foregår fra båd.
Om det er på søen efter Gedder, sandart, og aborre eller i fjorde og bælter efter ørreder og laks. Mit foretrukne fiskeri, er predator fiskeriet på de midtjyske søer fra båd.

Drømmen om de helt store fisk, gør at jeg investerer meget tid i mit fiskeri.
Både tid som bruges på selve fiskeriet, men også når der er noget, der skal tweake`s på grejet eller båden. Jeg har to både.

En Quick Silver 555 open, monteret med en Minn Kota Riptide ultra 80 lbs 24v som er linket op med et Humminbird Solix 15 Mega SI CHIRP GPS.

Derudover har jeg til de små vande, som ikke tillader den store båd, en Limbo jolle, som er monteret med den lette Minn Kota PowerDrive 45lbs BT samt en ekstra transducer så Solix`en kan flyttes med over.

Mine top-fisk

Gedde. 112cm Sandart 87cm Havørred. 85cm

Skal være i grejboksen og hvorfor.
Rapala shadow rap shad 9cm I shallow og deep.

Det er et fantastisk alsidigt agn, som både kan bruges til kaste/jerk fiskeri samt til at dørg et agn som næsten altid kan producere en fisk, uanset om det gælder gedde, aborre, sandart eller ørred.

Rapala X-rap Subwalk i begge størrelser er mit fortrukne jerkbait agn…
De kan fiskes i alle vand dybder, styret af farten og spinstop.
Det er og agnet som har fanget min til dato største brakvandsgedde på 112cm

Go to Rapala wobler.
Min klare favorit er Rapala Peto/Otus som jo er samme agn, hvor Peto har padle tail har Otus curly tail. De har en fantastisk gang som specielt gedder og sandart ikke kan stå for.
De kan fiskes på relativt lavt vand, også i de kolde måneder hvor det skal gå forholdsvis langsomt.