Passioneret lystfisker, der tog de første kast for snart 30 år siden.

Mit navn er Flemming, størstedelen af tiden bruger jeg på jagten efter de grove rovfisk i de danske søer, dog årstidsbestemt, da jeg i de varme måneder skifter over til at fiske efter havbars ved vestkysten samt havørrederne i de danske åer.

Passionen til fiskeriet kommer til kende gennem mit kamera som jeg har med over alt, hvor jeg efterfølgende bruger timevis bag computeren, for at genskabe turen og minderne, som jeg nyder at dele gennem de sociale medier.

Aborren:

Valg af agn til dette fiskeri kan variere meget, de kan jo være svære at overliste til tider. Men mit første valg på bunden er Invader fra 13Fishing monteret på en VMC 7348 Tokyo rig. Hvis jeg skal fiske mere aggressivt sætter jeg en 6cm Rap V blade på, den er super effektiv, laver en masse larm og kan fiskes på et hav af måder.

Gedden:

Til dette fiskeri fortrækker jeg Storm RIP T-Bone samt den nye Storm V-Slab. Specielt V-Slab er en ganske effektiv agn til fiskeriet igennem grøde, åkander, siv osv., da den kan riges med en offset krog der ikke er synlig over ryggen. Disse to agn har den fede egenskab at de kollapser når hugget falder. Fisker jeg med hardbaits ligger Rapala`s Super Shadow rap samt X-Rap Haku øverst i kassen. Med Haku ́s nye release system, der gør at krogsættet slipper agnen når fisken er kroget og derfor ikke kan bruges som brækstang, gør det til en agn i sær klasse.

Havørreden:

Der er vist ikke så meget at sige her, en klassisk Rapala Jointet wobler der med sin forførende gang virkelig kan sætte gang i fiskene, eller en Vibrax spinner hvis man skal ned i de dybe huller og finde fiskene, så køre det.

De bedste Lystfisker Hilsner

Flemming Winther Johansen