Få dage før suderne gik på leg, havde jeg årets første og eneste suder sats.

Bevæbnet med matchstang, små flåd, VMC’ Mystic Carp Wide Gap, rå mængder foder, hamp, pellets og majs blev det til en overnatningstur, hvor vi fiskede aften fra 19-01 tog 3 timers søvn, og fortsatte fiskeriet fra 04-11. Fiskeriet var lidt sløvt i starten, men vi fik lidt fisk inden det blev mørkt. Næste morgen boblede pladsen lystigt, og der var lagt op til virkelig godt fiskeri. Det tog da også kun 3 minutter inden første fisk huggede.

På et tidspunkt var der en fisk der fightede langt væk fra pladsen og snaggede sig i sivene, og så blev det til årets første dukkert, hvor jeg fik dykket ned og befriet fisken, og efterfølgende, i nøgen tilstand fik fightet den, mens makkeren var ved at dø af grin, og i øvrigt ikke var for fin til, at forevige det på film. Turens resultat var 30 sudere med 11 fisk over 3 kilo, og 3480 gr på toppen til mig.