Endnu en super Brakvands Cup er overstået – fiskeriet var ligesom de øvrige år rigtigt svært, men kunne lade sig gøre.

I dagene op til konkurrencen testede vi lige lidt pladser med agn uden kroge, så fiskene også ville hugge igen under konkurrencen. Til sidst måtte vi dog lige have lidt flex på klingen og fik landet nogle fine fisk på Rapala Subwalk i nogle af de nye farver der lige er udkommet.

Lørdag, første konkurrencedag. Ingen vind og krystalklart vand – rigtig svære forhold til gedder, men med Subwalk fil vi igen fiskene til at hugge. Mens mange andre både måtte nøjes med at se fisk, lykkedes det os at få tre mindre fisk i båden, og Ulrik missede en stor fisk i tilslaget, som efterfølgende fulgte efter agnen helt ind til bådsiden – 100% sikkert en fisk over 100 cm.

Søndag skulle der så tages revanche, vejret var dårligere med mere vind, men ak ak ak. Denne dag var det min tur til at miste en ordentlig gris. Jeg nåede lige at få spændt op til fisken inden krogholdet røg, og for anden gang på 2 dage mistede vi en topfisk, som udover en fin individuel præmie, også ville have resulteret i bedste båd. Dagen endte med kun en lille fisk i båden, hvilket selvfølgelig var et kæmpe antiklimaks, men sådan er fiskeri jo nogle gange.

Tillykke til alle vinderne, og Tak til Møn trolling for endnu et godt arrangement – vi håber at I gider arrangere igen til næste år.

Ulrik & Thoke