Igen i år deltog vi i Predator Cup.

Første dag skulle slaget stå på Silkeborg søerne, og den eneste gang vi har fisket dem før, var sidste Predator Cup.

Vi valgte at starte efter aborre, hvilket senere skulle vise sig at være en dårlig strategi, da gedderne, udover at være møgbesværlige at fange, også valgte at klappe næbet helt i, allerede ved 11-tiden.

Vi fik dog 3 fine aborre på knap 30 centimeter som vi hev fra samme stime. Faktisk hev vi over 50 fisk fra denne stime, men det var tydeligt at de store først kom til fadet, så vi stoppede med at fiske på stimen (billede af hvordan huminbird’en så ud under fiskeri på denne stime)

Senere var vi heldige at ramme en mikro sandart fanget på kanten af en anden stime aborre. Den blev taget på en lille Storm spiketail.

Da vi havde nul gedder i båden sluttede vi dagen på en 11 plads, og dermed med 11 point, hvorfor det så rigtig svært ud til anden dagen.

Anden dagen på Skanderborg valgte vi at starte med gedder, og det gik rigtig fint. På et par timer fik vi 3 i båden på 75, 89 og 96 cm., men valgte at fortsætte for at forbedre fisken på 75. Det lykkedes en time senere med en fin fisk på 97 cm.

Så stod den på aborre, og ligesom dagen før, ramte vi en stime med mange og pænere fisk, og igen hev vi vel 50 stykker. Største 3 på 30, 31 og 36 cm. Herefter prøvede vi at forbedre aborren, hvilket ikke lykkedes, og den sidste time blev vertical grejet fundet frem i jagten på en sandart. Vi fik lov at fiske på et enkelt rigtig fint ekko, som dog blankt afviste jiggen.

Ved præmieoverrækkelsen kunne vi konstatere at mange af de teams der havde gjort det godt dagen før, ikke havde klaret det så godt på andendagen, og det sammenholdt med, at vi blev 3’er på dagen, resulterede i at vi lige kunne snige os op på en 4. plads med 14 point samlet

Tillykke til de øvrige vindere og et kæmpe stort Tak til arrangørerne for et godt arrangement – vi ses igen til næste år.

Ulrik & Thoke