Efter at have set et par afsnit af pike fight 2018 (for anden gang) var geddefeberen helt ustyrlig, og stærkt indspireret af sidste afsnit fandt jeg en kastestang og en Rapala Peto frem, da jeg ikke havde nogen RIP adaptors, blev belastningen lidt alternativt.

Udover kastestang blev der pakket en røvfuld dørgestænger og en tønde skaller, 2 elmotorer, 400Ah batterier og det store Humminbird instrument.

Jeg startede med at ligge i et område og fange et par mindre fisk, men så hverken noget stort på traditionelt ekkolod, eller på side Imaging. Derfor prøvede jeg et nyt område, og selvom der ikke var nogen hug tikkede der jævnligt en stor fisk ind på sideimaging. Jeg fik optaget ruten på den frontmonterede Minn kota, og kunne så kastefiske med den belastede Peto, samtidig med at jeg cirklede rundt med skaller efter båden. I dette område blev jeg resten af dagen, og selvom det kun blev til 4 fisk på 6 timer ramte jeg 2 virkelig flotte. Den første blev taget på Rapala Peto under et spinstop og de 3 øvrige lod sig lokke af en flådfisket skalle.