En hel weekend med fantastisk vejr blev udnyttet optimalt.

Planen var helt klar: 2 hele dages fiskeri, hvor fiskene skulle lokaliseres første dag, og så fuld gas med at fange dem dagen efter.

Formiddagen gik lidt sløvt med en enkelt fisk her og der, og en masse sejlads, men hen på eftermiddagen fandt jeg et område hvor jeg kunne se en del store “bananer” på sideimaging, og fiskeriet blev også bedre her. Efter at have søgt lidt videre i området, fandt jeg årsagen til den koncentrerede mænge af rovfisk. To solide stimer byttefisk fandt jeg og de stod tæt pakket, hvilket betød at de blev jaget, og gedderne derfor var helt oppe på finneerne. Det blev til 14-15 fisk med den største på 7,6 og da mørket var ved at sænke sig, blev kursen sat mod land.

Jeg var heeeelt klar til næste dags fiskeri, med en stor tiltro til et super fiskeri, og med viden om hvor jeg skulle starte næste morgen, og det gik lige efter planen dagen efter….😁

Gæt hvor fiskene var