Tidligt op og afsted, alt grejet var jo i bilen fra dagen før, så eneste opgave der skulle udføres var, at fjerne laderne fra mine 400AH batterier

Fint vejr igen denne dag, og jeg satte kursen mod punktet, hvor der havde stået byttefisk dagen før. Byttefiskene blev hurtigt identificeret på humminbird’s sideimaging – de havde flyttet sig under 50 meter henover natten.

Første træk forbi byttefiskene resulterede i firedobbelt hug med 2 x +5 kilos på toppen, og dette fiskeri fortsatte resten af dagen. Jeg har ikke tal på hvor mange +5’ere jeg fik, men det var MANGE! Der var helt sikkert også flere +7 kilos imellem.

Dagens bedste fisk kom i et dobbelthug, hvor jeg startede med at lande en tyk gris på 11,82 og derefter landede nr 2 fisk på 9,1.

11,82 og 118cm

Totalt blev det til 26 fisk på dagen, før fiskeriet døde ud, og jeg besluttede at tage hjem et par timer før mørket sænkede sig.

Agnfisk der jages af mindre gedde