Sidste Weekend blev brugt på DHF cup (Dansk havfisker forbund) konkurrencen foregår fra kutter, så der er ens forhold for alle.
Pointsystemet er skruet sammen så det glælder om at fange flest arter, og så mange fisk som muligt, dog max 5 af hver art. Endelig er der også lidt point på samlet vægt, men det er helt klart arter og antal fisk man skal gå efter.
Det var min første kutterkonkurrence, og der var MANGE garvede fiskere med, så en topplacering skulle jeg ikke regne med.
Første dag var det virkelig skidt vejr, regn store bølger og massere af strøm. Fiskeriet var dog ok, og jeg fik kæmpet mig op på 8 arter – det var dog langt fra dagens bedste resultat der var på 12 arter, og i øvrigt også antalsmæssigt noget over, hvad jeg havde. Jeg lærte dog en masse om hvordan det bedst kunne betale sig at fiske arterne, og hvornår man skulle satse på de forskellige arter, og jeg fik lavet lidt ændringer til dag 2. 

Berggylte er en af Øresunds mange arter. 18 forskellige arter blev der fanget på kutteren hen over weekenden, og vi manglede stadig mange af Øresunds arter

Ændringerne havde den ønskede effekt, og dag 2 kunne jeg veje 13 arter ind (Berggylte, Savgylte, havkarusse, torsk, sej, hvilling, rødspætte, skrubbe, ising, sild, grå knurhane, hornfisk og makrel). Dagens vinder havde også 13 arter, men lidt flere fisk end mig. Grundet mit dårlige resultat på førstedagen, endte jeg et stykke nede i klassementet, men det var en rigtig fin konkurrence, som jeg varmt kan anbefale. Jeg skal i hvert fald deltage igen til næste år.