Søndag blev brugt om bord på kutteren Arresø til DM i havfiskeri.
Jeg stillede op for team Ishøj sammen med Thoke og 2 andre der aldrig havde fisket kutterkonkurrence før. Thoke og jeg havde brugt en aften på at give dem tips og tricks op til konkurrencen, og så måtte vi se, hvor langt det kunne række.
I modsætning til

DHF cup var arrangementet ikke nær så godt planlagt, generelt manglede der en plan for dagen, og informationen fra skipper var også ret mangelfuld. Lysten eller engagementet til at fange mange arter manglede.
Vejret var lige lidt for godt, og der var stort set ingen strøm.
Vi besøgte ikke ret mange forskellige pladser, og derfor blev resultatet også at bedste mand kun

havde 7 arter, mens de fleste havde 4-6 arter.
Alle på vores hold fik 6 arter, men Thoke og jeg havde væsentlig flere kilo fisk, end de sidste 2 på holdet. Thoke endte på en individuel 2. plads med 6 arter og 9,3 kg fisk, og jeg tog mig af 4. pladsen med 6 arter og 7,9 kilo fisk. Sammen med pointene fra de sidste to medlemmer af Team Ishøj kunne vi hive en 2. Plads i team konkurrencen med blot 27 point op til vinderne.