Weekenden stod på Ishøj sportfiskerklubs traditionelle “Andefiskeri” hvor der udelukkende fiskes efter aborre i lokalområdet. Klubben sponserer vin og ænder i præmier, og desuden er der flotte præmier fra klubbens sponsorer.
Samtidig er konkurrencen sidste afdeling af det interne klubmesterskab. Til klubmesterskabet måtte der vejes 3 aborre ind pr deltager, men dog højst vindes 2 præmier.


Præmiebordet, udover ænder og vin

Fiskeriet denne dag var mildt sagt elendigt, så det var godt at konkurrenceelementet var til stede.
Inde i selve åen blev der taget 3 aborre totalt, hele dagen. De første 3 timer blev der kun fanget én fisk, Heldigvis var det mig der fik den, og det var ovenikøbet en fin fisk på 1450 gram.

Efter 3 timer valgte Ulrik og jeg at turnere hele området igennem, og det lykkedes os at finde nogle mindre fisk, på mellem 500 og 900 gr, desværre smed Ulrik også en rigtig god fisk.

Til præmie uddelingen blev der kun meldt 6 fisk ind, og de 4 kom fra Ulrik og jeg. Jeg fik 1. og 5. Pladsen med fisk på 1450 & 760 gr. og Ulrik fik 4. Og 6 pladsen med fisk på 880 & 540 gr. De sidste 2 indmeldte fisk vejede 1300 & 980 gr.
Udover and og vin fik jeg to nye stænger med hjem, så trods det elendige fiskeri, endte det med at blive en god dag.
Inden denne afdeling havde jeg allerede en komfortabel føring i klubmesterkonkurrencen, og med samlet sejr denne dag, kunne jeg også sikre mig det samlede klubmesterskab.