Endnu en tur i satset på de store aborrer lykkedes denne gang til fulde.

Vejrudsigten sagde storm og slagregn, men det var weekend og eneste mulighed for at fiske de sidste 14 dage. På grund af stormvejret blev de lette wobler stænger derhjemme, så jeg havde kun en spand agnskaller, en matchstang og en bundstang med.
Jeg startede med matchstang og der var kun hug, hvor flådet gik under, for at poppe op igen med det samme, inden jeg kunne nå at sætte krogen. Efter en halv times tid gik jeg over til at fiske på bund, og mønsteret gentog sig, men knap så slemt som på flådet, og endelig kunne lande dagens første fisk.
Der var ikke mange fisk denne dag, og dem der var fortsatte med at være forsigtige. Aborren tog skallen, for at spytte den igen i samme sekund.

Jeg fik dog jævnligt kroget en fisk, og pludselig, efter lidt mellemfisk, kom der et ordentlig aborre som jeg sikkert kunne håndlande. Vægten sagde 1860 gr – hurtigt billede og ud igen.

Efter en død periode på bunden gik jeg over til match og nu huggede fiskene pludselig oppe i vandet. Jeg landede hurtigt 2 fisk, men ved tredje hug, knækkede linen midt på. Det viste sig at forringen i en af matchstangens øjer var knækket, og havde skåret linen, så nu svømmede flåd rund med fisk på. Flådet kom dog jævnligt i overfladen, og jeg forsøgte at kaste til det hver gang – Det lykkedes til sidst, og ved forsigtig fight fik jeg fisk og tackel på land.

Mens flåd og fisk svømmede rundt, havde jeg et fint fiskeri på bunden og landede flere fine fisk, antallet kunne jeg ikke prale af, men hvad gjorde det, når jeg kunne jeg se tilbage på en dag hvor jeg havde landet fisk på 1500, 1580, 1680 og 2 x 1860 gr- fiskeri i verdensklasse.