Fredag aften havde stået på burger og et par øl med drengene fra det gamle HD-studie, men lørdag formiddag var eneste mulighed for at fiske, så jeg måtte nøjes med 4,5 times søvn.
Intet grej var klar, og derfor blev morgenkaffen indtaget mens grejet blev fundet frem og der blev bundet lidt rigs.
Et par timer efter stod jeg ved søen, båden blev rigget til, og så skulle der bare findes nogle fisk ved brug af Humminbird SOLIX.
To timer sejlede jeg rundt og afsøgte 35 meter på hver side af båden, før jeg fandt et område med fisk. Med en fart på 3 knob har jeg afsøgt over 750.000 kvadratmeter!!!
Så kom næste problem – selvom vejrforhold efter min mening var perfekte, så var fiskene ikke helt enige.

Massere af fisk, der ikke gad hugge

Der blev prøvet dropshot, små jig, store jig’s, lette og tunge jighoveder, og selvom jeg lå lige oven på fiskene, så udeblev huggene. Efter 2 timers aktivt fiskeri, kom dagens eneste hug, som også resulterede i dagens eneste fisk. Min Yasei perch krøllede sammen, og bremsen på stella’en lod fisken få et par meters line. Der var ingen tvivl om at det var en god fisk – jeg nød fighten i fulde drag, og tog det roligt for at fisken ikke skulle få dykkersyge.
Kort efter kunne jeg nette en smuk sø aborre på 1720 gr og 49-50 cm. Er par hurtige billeder og fisken fik et skub mod dybet, og kunne der fra selv klare resten af turen til bunden.

Fisken blev taget på et 14 gr VMC jighoved og en 7 cm Storm 360GT Mangrove Minnow