I påsken har familien været med ude at fiske lidt og det eneste der slår, selv at stå med stangen når fisken hugger, er at se glæden i børnenes øjne når det lykkes at få fisk på krogen.
Vi startede med en tur i Lillebælt, og det resulterede i, at min yngste søn kunne lande sin første havørred. En lille smuk fisk på 38cm som derfor fik friheden igen. Far var næsten lige så stolt, som Oliver selv var. Grejet var et str2500 Shimano Ultegra hjul monteret på en 8” Shimano Speedmaster. Og sidst men ikke mindst en hvid/grøn møresilda 10 gram.

Vi nåede også en tur forbi put n take søen, og efter en sløv start uden fisk blev der monteret en Rapala BX jointed og drengene fik gang i fiskeriet. 5 fisk blev det til, og alle fisk taget på Rapala BX jointed!


Jeg selv sluttede af med en tur i Gudenåen som blandt andet gav denne flotte Bækørred på 44cm, taget på min favorit å wobler Rapala Jointed 7cm.