Vente tiden er lang i april når gedderne er fredet,så glæden var stor da vi, Traditionen tro skulle mødes på Skanderborg sø, første maj..jeg havde pakket båden med lidt blandet stænger, og grej, da det er lidt svært at vide hvor fisken befinder sig efter deres leg, og om der skulle kastes eller dørges.

Men vi startede ud med de lavvandede områder, langs siv og kanter, men uden held.vi kunne faktisk godt se lidt fisk på Humminbird loddet, men vi kunne ikke få dem i tale..Så vi sadlede om og sejlede på dybere vand og satte dørge grejet. Hvis jeg har en dag med svært fiskeri, begynder jeg tit at dørge, man fisker hurtigt noget vand af, og ved at bruge lidt tid, på at følge godt med på echoloddet, kan man spotte sig lidt ind på, hvilken del af søen fiskene står..

Dette er eksempelvis det billede vi så et kort øjeblik før dagens første fisk huggede på en Rapala flatrap fisket efter en paravane..
En flot gedde på 103cm.. så var vi igang.. vi havde super gode lodninger på vanddybter mellem 8 og 12 meter vand, så der lå vi faktisk og dørgede det meste af dagen.. Det var nu også en meget god beslutning..
Da vi havde sporet os ind på at fiskene ville kun ha woblere med en forholdsvis tight action, så som Rapala super shadowrap,flatrap og husky..
Vi fik i løbet af dagen 7 fisk i båden, og omkring kl 14 kom hugget vi havde ventet på!! Det var en stor fisk, jeg var ikke i tvivl, den stod bare tungt og tog nogle gode udløb

Efter en fed fight gled denne madamme på 110cm og 8,68 kg ind over netkanten..hun faldt for en Rapala supershadowrap i regnbue farven

Alle fisk vi fik den dag blev tager på Rapala super shadowrap og Flatrap

For yderlig produkt information se mere på Rapala.dk eller normark.dk #rapalafishing