Storebededag havde jeg et par timer til overs, som blev brugt langs Gudenåen. Der var en del vind, så kastefiskeri med små lette woblere kan godt være lidt bøvlet når man står ved den smalle å. Derfor startede jeg ud med en vibrax spinner str 2 i kobber, fisket nedstrøms. Det resulterede i en lille bækørred i første kast. Jeg gik efter at ramme de dybe huller i åen, og efter endnu et par kast, tog jeg en fin lille stalling.

Efter en lille times tid havde vinden lagt sig lidt, og der blev rigget om til wobler, nærmere bestemt en Rapala jointed 7cm i bækørred farve, den næste halve times tid fik jeg 5 små bækørreder under mål, men så kom der et noget tungere hug. Jeg fiskede ind under egen brink og en fisk kom farene ud og tog wobleren knald hård. Efter en kort, men intens fight kunne jeg hånd lande en smuk bækørred på 41 cm

Da fisken hurtigt blev genudsat, kastede jeg igen og smask!!! Der var endnu en god fisk, jeg var ikke i tvivl. Denne gang 43cm, det er altså ikke hverdag man rammer fisk i denne størelse, på dette smalle stykke af åen.

Grejet som blev brugt på turen.

Shimano speedmaster 8” Shimano ultegra str2500 monteret med Sufix pro8 0.12 og med ca en meter 025 Sufix flourcarbon forfang.Rapala jointed 7cm. Rapala BX jointed 6cm samt Vibrax spinner str2 i kobber.

For yderlig produkt information gå til www.normark.dk og www.Rapala.dk