I weekenden havde jeg besøg af min gode fiskemakker Dennis. Han ville gerne med en tur i åen som jeg havde snakket så meget om..vi startede med at få et par små ørreder som faldt for både,vibrax spinner og Rapala 7cm jointed wobler som jeg altid fisker med. Midt på et lige stykke af åen (som jeg faktisk aldrig fisker på) var der et dybt strøm hul,som Dennis begyndte at affiske.. det gav hurtigt et par fine bækørreder og Dennis fik en stalling på 40cm. Jeg skiftede fra wobler til en sort vibrax spinner str 2 i sort med røde prikker, og begyndte at kaste opstrøms, og så faldt hugget!! Det var en stærk, og forholdsvis tung fisk kunne jeg mærke, og ud af mørket kom en stor stalling til syne. Dennis var så flink at hoppe i åen med nettet for at gøre landingen en del lettere.

Fisken målte 51 cm, som kun er 2 cm fra Danmarks rekorden på 53cm.desværre havde jeg ikke fået vægten med,så vægt vides desværre ikke

Lidt længere nede af åen sluttede jeg dagen af med en smuk bækørred på 45 cm

Grej brugt på turen

Vibrax spinner sort med røde prikker, Rapala 7cm jointed, Shimano speedmaster 8” Shimano ultegra str2500 med Sufix pro8 012 Line med 0.25 flourcarbon forfang. For yderlig produkt info gå til www.rapala.dk eller www.normark.dk. #rapalaproguide. #rapalafishing #rapala