Mandag aften havde jeg en gut med på vandet, som skulle introduceres til Humminbird solix loddet, og når nu vi var på vandet, kunne vi jo lige så godt se om ikke det kunne gi en fisk. Vi havde knapt fået sat stængerne, før en hidsig sommergedde faldt for en Rapala supershadowrap..efter en go fight kunne den første fisk nettes op i båden.. en fin gedde på ca 80 cm..

der gik ikke længe før der igen var fast fisk, denne gang var det Rapala Flatrap der gjorde udslaget, og Kristian landede en flot madamme på 1 meter præcis.. de næste par timer havde vi super godt fiskeri i overfladen og landede i alt 6 fisk,mistede en og selv mine paravaner producerede et hug…

Det var igen woblere med tight action som skulle til,Rapala supershadowrap, peto og flatrap

For yderlig produkt information gå til

Rapala.dk og normark.dk

#rapalafishing #rapalaproguide