En Ny sø skulle udforskes idag,samt at der skulle leges lidt med indstillinger på Humminbird solix15 loddet.så det blev en dørge til, da man får søgt meget vand af og jeg kunne sidde og rode med loddet imens jeg fiskede..8 gedder blev det til i løbet af formiddagen,med den største på ca meteren.

Den faldt for en Rapala Otus i regnbue ørred farve

Fiskene var aggressive og fightede hård,men en af dagens fisk føltes noget anderledes,ikke nær så agressiv, men små halv tunge ryk,afløst af et par udløb… jeg kunne godt mærke at det var en større fisk, og jeg havde på fornemmelsen at det måske var en sandart, og da en flot sandart på 89 cm og 6,3 kilo gled ind over netkanten var glæden stor.min personlige rekord på 87cm var slået med 2 cm og ny Pr var i hus

Fisken havde en større skalle i munden, og tog alligevel en Rapala supershadowrap. Da den huggede havde vi lige haft disse billeder på Humminbird solix

For yderlig produkinformation gå til Rapala.dk og normark.dk. #rapala #humminbird #raplaproguide #rapalafishing