Weekendens fiskeri stod på rogntunge Sudere, og selvom fiskeri med feedere eller små bolt-rigs er sjovt, så er der intet der slår flådfiskeri.

Her kan man se flådet mit i bobleskyerne fra suderne, spændt vente på et løftehug eller flådet forsvinder ned under overfladen. Det er en fornøjelse aktivt at kroge fisken, der straks stikker af mod nærmeste åkandebælte, og hvor man skal presse fisken max for at holde den væk.

Efter at have løsfodret med dåsemajs i det første dagslys, gik der ikke længe før der var aktivitet på pladsen. Adskillige bobleskyer kørte tværs over foderpladsen, men huggene udeblev, efter en halv times frustration, blev der rigget om.

Linen blev skiftet fra mørk matchline til sufix advance, Taft blev skiftet til Sufix 0,18 flourocarbon, og krogen blev skiftet fra en lille VMC karpekrog til en lille VMC medekrog, og så lykkedes det pludselig at få fisk på land.

3380 gr – lækker fisk!

De næste timer oplevede jeg et forrygende suderfiskeri, og kl 9.15 under fight af suder nr. 25 knækkede flådconnectoren. Jeg kunne fighte fisken sikkert ind, og ved hjælp fra vinden, fik jeg også mit flåd igen. Træt og for en gangs skyld mættet af fiskeri, pakkede jeg sammen, da jeg ikke orkede at rigge om til en ny flådconnector. Største fisk var 3380 gr, og mindste var +2 kilo, så det var virkelig verdensklasse fiskeri