Hvad er bedre en at tage en pause midt på ugen, og efter arbejde nyde roen på søen. Ikke mange ting efter min mening. Vejrudsigten sagde vindstille sommervejr, så jeg pakkede mit Humminbird Solix instrument, en stang til vertikal jig og en stang til aborre jig.

Første stime på ekkolodet

Jeg var kun sejlet 5 minutter ud fra breden, før den første aborre stime viste sig på ekkolodet, og det blev hurtigt til lidt mindre fisk fanget på Storm’s Mangrowe minnow, monteret på et 14 gr VMC joghoved. Da aborrerne kun var op til 25 cm i størrelse, blev dette fiskeri hurtigt droppet, og jagten på en vertikal sandart eller gedde blev sat ind.

To gedder, der skiftes til at kigge på Storm jiggen

Der viste sig jævnligt et godt ekko på instrumentet, men fiskene var lidt sky, og når de endelig huggede, så spyttede de jiggen, inden jeg kunne give tilslag. Fem hug skulle der til, før første gedde sad der.
Det blev ikke til nogen sandart, men til 3 gedder mere inden jeg pakkede sammen. Alle gedder blev taget på Storms Joker-Vert

Dagens agn – Storm jig i forskellige størrelser
Gedde på Side Imaging