Klokken var 04.00 da vækkeuret ringede,Jesper havde inviteret til en morgen tur på kysten,da vi tilfældigvis begge var på ferie i samme område.

Jeg startede ud med at fiske med mit foretrukne kyst blink, en 10 grams Bluefox møresilda i farven hvid/grøn. Jeg sætter en ekstra springring mellem krog og blink og skifter den originale krog ud med en Vmc, da jeg syntes at det kroger fisken bedre,og mindsker “brækstang” effekten under fight… Blinket fisker super fint ud af kassen, men man er vel lidt nørd;)

Der skulle heller ikke mange kast til før der var fast fisk.. en smuk tyksak af en havørred, kunne ikke stå for Møresilda’ens vuggende gang.

pladsen vrimlede med tobiser og hornfisk,så der var masser af føde til de sultne havørreder.men en del hornfisk var inde til afkrogning,og Jesper tabte desværre en god fisk i et af turens sidste kast..

For yderlig produkt information gå til Rapala.dk eller normark.dk
#blufox #møresilda #Rapala #rapalaproguide