Forleden eftermiddag var vi en smut på søen for at se om vi kunne finde nogle aborre, mit nye Humminbird solix 15 g2 lod var lige kommet hjem,og skulle selvfølgelig testes, vi fandt ret hurtigt fisk, og fiskede både wobler,jig og drop shot.. til dette fiskeri bruger jeg små VMC dropshot kroge, da de er mega spidse og kroger selv den mindste fisk..vi lå over en kæmpe stime byttefisk hvor vi havde aborre og gedder gående på bunden under stimen, det er super sjovt fiskeri hvor alle kan være med.. vi fik en go håndfuld gedder og rigtig mange aborre.. mange små, men en enkelt aborre på ca 40cm og knap 1 kilo kunne ikke stå for en Rapala shadowrap Jack Deep

Til fiskeriet brugte jeg følgende grej

Shimano stradic ci4 hjul i str 1000, og en Shimano yasei perch stang. For yderlig produkt information gå til Rapala.dk eller normark.dk. #rapalaproguide. #rapalafishing #shimano