Jeg havde lovet en kammerat og hans søn en fisketur, Dagen var egentlig planlagt som en aborre tur,men vejret viste tænder og efter en halv time på vandet,hvor der gik mere tid med at øse vand ud af jollen, end der gjorde med at fiske,sejlede vi i land igen.. lige i nærheden lå en put’n take sø,så det var jo oplagt at gå der over og fange os en fisk..det skulle dog vise sig at være lidt svære end som så… fiskene cruisede rundt i overfladen,men var overhovedet ikke hug villige..Det var jo aborre grej jeg havde med,så den stod på små jigs og Rapala woblere..og da den nye lille Rapala shadowrap 7cm kom på skete der noget… nu var fiskene pludselig interesseret,men de tog så forsigtigt at der skulle mange forsøg til før det lykkedes mig at kroge en fisk.

Rapala shadow rap 7cm kan både fiskes med alm indspinning men er også ret effektiv som jerkbait.Helt fantastisk agn,når der skal downsizes eller fiskes aborre og ørred. For yderlig produktinformation gå til normark.dk eller Rapala.dk. #rapalaproguide #rapalafishing #rapalashadowrap