De sidste par måneder har åen været svær tilgængelig.Dyr har græsset på de tilstødende marker,græsset ved kanterne har været næsten 2 meter høj,og kano trafikken har været massiv..men den anden dag gik jeg nu alligevel en smut der ned for se på sagerne..Nøj det har været savnet!!! Der gik heller ikke længe før der var kontakt til den første fisk.. en smuk lille bækørred faldt for en Rapala jointed 7cm.

Den næste times tid fik jeg flere fisk,dog ingen store,men det er sjovt at se forskellen på fiskeriet… et stykke af åen kan fiskes af ,opstrøms uden held, samme stykke fiskes så bagefter nedstrøms og giver flex..

På turen blev der fisket med Rapala jointed 7cm samt vibrax spinner i str2

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk eller Normark.dk. #rapalaproguide #rapalafishing #rapala