Min søn Oliver og jeg havde pakket Aborre grejet i den lille Limbo jolle,i håbet om, at det kunne lykkes at ramme en go stime aborre.kassen var fyldt op med Rapala shadow rap i forskellige størelser og modeller Bla den Nye Rapala shadowrap Jack deep som jeg havde stor succes med sidste gang jeg var på aborre jagt. Ud over de forskellige Rapala woblere,havde jeg rigget et par stænger an til dropshot og Jig, monteret med små skarpe vmc kroge og små Storm shads.

Efter små ti minutters søgen med humminbird solix, fandt vi en god stime fisk… sideimage er simpelthen fantastisk til den opgave, den kommer ud over så meget vand og man kan ret hurtig spore sig ind på hvor fiskene står.

Oliver fiskede dropshot for første gang,og havde simpelthen en fest i båden.. 41 aborre var forbi båden..Den største på små 40cm og en enkelt gedde kunne det også blive til..Aborre fiskeriet er super til børnene,specielt hvis man er heldig at finde en god stime fisk,så der virkelig sker noget under overfladen.

En stolt lille mand med dagens bifangst

Det brugte vi af Grej på turen.. Shimano yasei perch monteret med Shimano stradic 1000. Rapala shadowrap Jack deep. Vmc 7119 kroge i str 8 for yderlig produktinformation gå til Rapala.dk eller Normark.dk. #rapalaproguide #rapalafishing #humminbird #Vmc