Sidste weekend stod på pig- og slethvar fisket med friske tynde sildestrimler. Normalt kører fiskeriet bedst, når der er lidt strøm i vandet, så sildestrimlerne bevæger sig som en lille fisk, der svømmer henover bunden. Denne dag lagde strømmen sig desværre fuldstændigt, men så er det jo fint at jeg har fået hel ny Minn Kota Ulterra motor. Denne motor har, udover den fine autopilot,også Cruise Control. Farten blev sat på 1,1 knob, og da jeg fandt en banke hvor der lå nogle hvar, lod jeg motoren trække mig frem og tilbage over denne banke resten af turen.

Så kunne jeg bare koncentrere mig om fiskeriet, hvilket er virkelig lækkert.

Det blev til 14 hvarre, fordelt på 12 slethvar og 2 pighvar. De fleste blev genudsat til glæde for andre lystfiskere, men de fisk der var dybt kroget kom med hjem.