Selvom Predator cup i år desværre er aflyst, så lykkedes det alligevel at komme et smut på Skanderborg sø, da Ishøj sportsfiskerklub havde planlagt en klubtur dertil.

Vejret var varmt og vindstille, så det var ikke de bedste vilkår til gedder.

Ulrik og jeg havde medbragt levende skaller som agn, så vi kunne sidde og hygge, mens vi fiskede. Jeg kan simplethen ikke huske hvornår vi sidst har fisket med levende skaller, men det er helt sikkert før vi fik den nye model af Minn Kota’s Ulterra. En af forbedringerne på den nye model er, at den har Cruise control, så den holder en bestemt hastighed. Vi kunne bare starte elmotoren, og så skulle vi kun koncentrere os om, at dreje engang imellem. Vi fik skrabet 17 gedder i båden i løbet af weekenden, med de 2 største på 7 og 8,4 kilo.

De levende skaller blev sørget på flåd- og bundstænger, på et rig bestående af sufix flourocarbon, wire og 7547CB trekroge i str 4.