Nu varer det ikke længe før søens fiskeri efter aborre skifter fra at foregå på dybt vand til at foregå omkring lavere vand på banker og skrænter.

Mens jeg primært bruger jig til at fiske dybt vand, så bruger jeg woblere til fiskeriet, når det foregår fra 1-4 meters dybde. For at fiske optimalt på 1-4 meters vand, skal der bruges lidt forskellige woblere, for at være dækket helt ind.

Jeg bruger primært Rapala Shadow Rap og Shadow rap shad. Ved at have disse to woblere i normal og deep version, er jeg dækket ind, under normale forhold.

Sidste sæson brugte jeg udelukkende woblere i naturlige/neutrale farver, og jeg har egentlig altid været mest til neutrale farver, uanset om det var wobler eller jig.

Henover forår og sommer har jeg oplevet både gedde og aborre ignorere naturlige farver og reagere på mere kradse farver. Så derfor har jeg skaffet nye agn til kassen i farverne HH(Hot head), CLN(Clown) og FT(Firetiger).

Må også indrømme, at jeg kom til at købe en ekstra naturlig farve, nemlig den helt nye Live Smelt(SML) som bare er mega fed, så den måtte jeg selvfølgelig eje😀

Så nu er det bare at vente en uge eller to, før fiskene indfinder sig, og de nye farver kan komme i vandet og munden på en stor grov aborre.