Sidste weekend var Thoke og jeg med på klubtur til Skanderborg

Der var en intern klubkonkurrence hver dag, med præmier til største gedde, sandart og aborre. Sandart blev der dog ikke fanget nogen af.

Første dag var aborrene ikke rigtig i hugget, men vi fik fanget en lille en, som endte med at blive nr 2 i konkurrence den dag. Vi tog os også af anden største gedde, og vi fik dørget en del gedder på de medbragte skaller den dag.

Dagen efter fik vi hurtigt et par gode gedder på 7 og 8,4 kg, og valgte at skifte til aborrefiskeri, med små Storm jig. Aborrene var mere i hopla denne dag, og vi fangede rigtig mange. Største fisk i vores båd blev til Thoke med en fisk på 1020 gr. taget på Storm mangrowe minnow i 7 cm monteret på et Storm Big Eye jighoved.

Gedderne gav os en første og tredjeplads og aborren måtte nøjes med en trejdeplads, så vi fik skovlet godt med præmier ind på denne tur