Torsdag eftermiddag havde jeg lige en halv time til åen,inden maden stod på bordet der hjemme.Der var en del vind så en vibrax spinner str 2 blev monteret , da den er lidt mere kaste venlig end de små Rapala woblere, når vinden er lidt hård.

Første kast blev belønnet med en flot fisk på 40cm

Så var vi ligesom igang..jeg gik videre til næste sving og kastede opstrøms, og SMASK!!! Det var en go fisk kunne jeg mærke, og efter en fed fight gled en 48cm bækørred i nettet.. Min pr på 47 cm fra sidste pr blev slået med 1 cm..Jeg var desværre selv afsted, så billederne er desværre ikke så gode som de smukke fisk ellers fortjente.

Fast besluttet på at gå hjem igen, efter at ha fået denne fine fisk,endte det alligevel med at spinneren blev kastet ud igen, og hvilket held… Et endnu tungere hug faldt med det samme vibrax spinneren ramte vandet, og igen efter lidt tov trækkeri, og et par ture nede i grøden kunne jeg nok engang lande en ny PR.. 51 cm bækørred i topform

For yderlig produktinformation om de fede vibrax hot pepper gå til normark.dk. #rapalaproguide. #vibrax #hotpepper #sufix #rapala