Endnu engang måtte vi tage en fisketur i dårligt vejr, da det var eneste mulighed med alle de øvrige familiearrangementer i weekenden.

Der skulle komme et massivt regnvejr, så Thoke og jeg trak i Rapala’s life wear dragter, som er komplet vandtætte, også i hænder og hals. Det har også den fordel at man let kan stikke hånden dybt i vandet under landing af fisk, uden at få våde ærmer.

For en gangs skyld hold vejrudsigten, og det stod ned i stænger hele turen. Til gengæld var vinden meget begrænset.

Ikke mindre end 6 lækre aborre setup’s havde vi med på turen, så hver agn kunne fiskes optimalt. Der var texas rig, Storm spinnerbait, Rapala DT-10, Shadow Rap Deep og Shadow Rap Shad Deep. Aborrene var mest til woblere denne dag, men det blev også til et par fisk på Texas rig

Totalt blev det kun til 8 fisk, så ingen vild tur, men absolut heller ikke en dårlig tur