Båden er inden for de sidste par måneder blevet kraftigt opdateret på elektronikken.. Humminbird solix 15 gen 1 er blevet udskiftet med et nyt Humminbird solix 15 gen2,mest af alt for at kunne få maksimalt ud af den nye humminbird 360 mega+ transducer som også er blevet monteret.Til jer som ikke kender til 360 tranduceren,fungerer den næsten som en radar under vand.. Den drejer konstant rundt,og “filmer “ i en cirkel så du hele tiden kan se hva der sker netop nu, under og omkring båden. Det svarer lidt til sideimage ,som konstant bliver drejet rundt, i det tempo man nu indstiller transduceren til..

Her er der zoomet ind på en stime fisk.. de gule er selve fisken og det sorte under er fiskens skygge,afstanden imellem fisk og skygge fortæller hvor langt fisken står fra bunden

Det er et helt kanon værktøj til kastefiskeri og jig fiskeri.. ligger man feks på en stime fisk, som ses på billedet her under, kan man hele tiden følge stimen,og se hvor den flytter sig hen,og ved hjælp af sin Minnkota frontmonterede motor,altid ligge præcis hvor det sker.

For yderlig produktinformation gå til normark.dk#rapalaproguide #minnkota #humminbird #solix #360mega+