Weekends fisketur var på søen efter store aborre. Dem var dog ingen af, hverken til mig eller til nogen af de øvrige både. Til gengæld var der både gedder og mindre aborre, der grådigt kastede sig over de nye jigs fra 13Fishing, så det blev til en del underholdende fights på de lette aborregrej. Største gedde på dagen var en tyk efterårsgedde på 5-6 kilo, som flere gange tog udløb helt til bunden.

Massere mindre aborre

Da der skulle fiskes på 15 meters dybde bestod rigget af et 18 gr VMC jighoved monteret med jig fra 13Fishing med det meget lidt klingende navn “my name’s Jeff”, samt en vertigo minnow ophænger monteret som dropshot på en VMC Texas widegabe.

Dagens setup

Gummiet som 13Fishing bruger er utrolig blødt, hvilket giver enormt meget liv ved meget lidt bevægelse – prøv lige at se videoen fra Amerikanske Tackle Warehouse

https://m.youtube.com/watch?v=HqCAqXWwtaA