Så måtte jeg også lige prøve levende agn til aborrene – Det er altså top underholdende.

Aborre fiskeriet har i år kun været en skygge af hvad det plejer, og jeg har slet ikke ramt nogle gode dage, hvor fiskeriet bare kørte. Det er dog blevet til fisk op til 1500 gr., men der mangler virkelig mange fisk.

Lørdag havde Ishøj sportsfiskerklub deres traditionelle “Andefiskeri”, hvor der udelukkende fiskes efter aborre og hvor præmierne er And, Rødvin og kaffe. Desuden er der en del sponsor præmier.

Da turen samtidig er en hyggetur havde jeg medbragt en spand skaller, så jeg ikke skulle være så aktiv.

Denne dag var fiskeriet også ret svært, men det lykkedes mig at fange 12–15 aborre med den største på 1320 gr, som også blev vinderfisken i konkurrencen. Foruden de førnævnte præmier vandt jeg også en fin spinnestang.

Alle fisk blev taget på levende skalle fisket på et gliderig, sufix flourocarbon i 0,21 og den klassiske VMC wacky krog str 1.