Dette er hvad vi søger gang på gang og år efter år.

Forventningerne blev mindsket en lille smule, da vejr prognoserne meldte om 2-3 m/s dagen inden.

Dagen på vandet startede, med lidt let Aborre fiskeri, hvilket var svært at slippe igen, da det er uhørt sjovt fiskeri.

Vi fik nogen mindre Aborre, samt et par stykker omkring de 40cm. Vi kunne ikke undgå, under fiskeriet med de mindre agn, at lande en håndfuld mindre Gedder også.

Efter nogle timer med ingen vind, kom der lidt mere gang i søen. Og vi begyndte for alvor fiskeriet efter Gedderne. Vi lod Aborre fiskeriet få en pause, og sejlede ud og lå på 4-6 meter vand, vi fik hurtigt en 70cm Gedde på Rapalas X-Rap Otus 17cm.

     X-Rap Otus 17cm i farven Live Roach

Efter godt 1 times fiskeri uden skyggen af en fisk, monterer jeg yderlige vægt for enden af min X-Rap Haku. Dels for at komme hurtigere ned i dybet, men også for at effetivisere under spinstop, derved for jeg agnen til at dreje mere sidevejs, samtidig med den daler ned ad. Dette resulterede i et gigantisk hug på de 5 meter vand, min X-Rap Haku var blevet indhaleret af en god fisk. Mit nye setup fra 13Fishing En Fate Black stang 7,4″ og en kastevægt på 40-120 gram, samt et Concept A2 hjul kom på prøve, flere udløb og voldsomme hovedryst. Kan med andre ord kun anbefale at prøve kræfter med disse stænger og hjul.

Gedden kom i nettet efter en god fight og jeg kunne få afkroget gedden samt min X-Rap Haku, fra det der skulle vise sig at være min nye PR Gedde.

      X-Rap Haku 14cm i farven Live Roach

 

115cm og en vægt på 12,6 kilo …

 

Knæk og Bræk Flemming