Har nu siddet i timervis og klippet og klistret, den sidste tur sammen for at genskabe minderne.

Aborre fiskeriet

Til Aborre fiskeriet bruger jeg fra 13Fishing deres model, Fate V3 stang 5-20 gram, dejlig let stang.

Hjulet jeg anvender fra 13Fishing er et Creed GT størrelse 1000.

Vi fik nogen mindre Aborre og et par stykker omkring de 40cm. Samt en håndfuld mindre Gedder, under dette fiskeri

Vi fik prøvet kræfter med nogle af de nye agn, fra 13Fishing ” Churro 10cm ” og STORM´s nye “HIT SHAD” monteret med en VMC 7346 Swimbait Blade. Dette er altså rigtig effektive agn, som går virkelig lækkert i vandet, også ved helt stille Jig eller indspinning.

Gedde fiskeriet

En Fate Black stang 7,4″ og en kastevægt på 40-120 gram, samt et Concept A2 hjul, var med til at hjælpe mig lande min nye PR, for enden af linien havde jeg monteret Rapala´s X-Rap Haku, der med Haku´s nye release system, gjorde mig sikker på at den ikke kunne bruge agnen som brækstang. Systemet blev hurtigt udløst, da Gedden inhalerede agnen og jeg gav mod hug.

NY pr gedde på 115cm 🙂

Kig med hvis i har lyst

 

Knæk og Bræk Flemming