Endnu en tur efter aborrer, og endnu engang mega svært fiskeri.

Jeg fiskede fra solopgang til solnedgang og fik skrabet 18 aborrer sammen i løbet af dagen. Det svarer til en aborre hvert 25. minut, men eftersom huggene kom lidt i perioder var der lange pauser uden aktivitet. De øvrige fiskere fik mellem nul og fire aborre pr mand, så set i det lys, havde jeg godt fiskeri.

Som altid gjaldt det om at finde ud af hvordan der skulle fiskes, og det er altid et spørgsmål om tid inden man finder opskriften – hvis man overhovedet når at finde den.

Metoden der virkede denne dag var at finde et område med fisk, og så placere en skalle der og lade den ligge i laaaang tid. Det virkede som om at aborrerne havde meget lang betænkningstid i det kolde vand.

1500 gr

Da skallen skulle ligge i samme område i lang tid var det ikke muligt at fiske med flåd, da flådet ville drive væk. Derfor blev der fisket det traditionelle bundrig med glidebom, 0,24 sufix fluorocarbon og VMC Wacky krog str. 2. En 6-7 fisk var under kiloet, resten over med de to største på 1500 gr og 1980 gr.

1980 gr