Jeg havde tidlig fri fra arbejde og kunne lige nå et par timers aborre fiskeri inden det blev mørkt.

Fremme ved vandet kunne jeg se, at de øvrige fiskere fik lidt spredte fisk. Super fedt at aborrerne var aktive, og så var det bare om at komme i gang. Jeg havde kun medbragt spinnestang, så det blev rent woblerfiskeri.

Det lykkedes forholdsvis hurtigt at fange et par mindre fisk ved at twitch’e wobleren ind, men jeg havde på fornemmelsen, at det var mere potentiale i fiskeriet.

Shadow rap shad i skallefarve (ROL)

Jeg måtte op i grejæsken og se på mulighederne. Min fornemmelse var at fiskene ikke var meget for at stige i vandet efter agnen, så jeg ville dybere ned. I stedet for at skifte wobler tog jeg en hurtig løsning og satte et lille splithagl lige foran wobleren, så den i spinstop ville dale med næsen mod bunden. Det lille trick satte noget mere gang i fiskeriet, og der kom også et par pæne fisk på land på det lette spinnegrej. Dagens største fisk blev på 1500 gr