Isen på søen var smeltet for en kort bemærkning,og grejet skulle luftes.. igen i dag var det Rapala Haku der var dominerende.3 fine fisk på 99, 85 og ca 70 cm var forbi til en afkrogning..

Den ene fisk havde simpelthen slugt agnet og normalt ville det ikke ha været sjovt at afkroge denne fisk.Hvis den havde været kroget så dybt,med alle muligt andre woblere havde det ikke været nemt, uden at skade fisken. Men Rapala Haku’s release system gjorde at selve wobleren sad meget dybt,men som det kan ses på billedet, sidder krogen frit,lige til at ta ud.

Der ud over slipper man også for at fisken gør brug af “brækstangs effekten” og så kroger den bare helt sindssygt godt,jeg har ikke mistet fisk på Haku endnu. For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk

#Rapala #haku #rapalaproguide. #13fishing