Ønsker du, et agn der kan fiskes, hurtigt og langsomt og som samtidigt benytte et system, der gør at du har mulighed for, hurtigt at skifte i mellem, lavt og dybt fiskeri. Så er dette agn, et du skal prøve kræfter med.

Jeg elsker sommer fiskeriet efter gedderne, hvor de trækker ind på det lavere vand. Her har jeg haft godt fiskeri med Tbone, monteret med det Multi Screw System, der er velegnet til dette agn.

Dette gør det muligt for mig, at fiske helt lavt, uden nogen anden belastning end screw og tilhørende stinger system. Her kan du, stadig fiske hurtigt eller langsomt, som du nu ønsker at præsentere agnen, uden den mister den forførende gang i vandet.

Storm’s T-bone kommer i 18cm og 23cm og i en række virkelige lækkere farver.

Da den kan fiskes utrolig langsomt, med og uden belastning, er dette også en agn der gør sig godt, under vinter fiskeriet, når det hele skal præsenteres lidt mere langsomt. Her vil jeg dog benytte, Multi Srew System med belastning på, da gedderne oftest søger mod det dybere vand i de koldere måneder.

Her ser jeg også fordelen i at kunne skifte, til den større model på 23cm. Da den trods de ekstra centimeter, også har en bredere profil, hvilket jeg fortrækker når man søger efter de helt store vinter gedder.

En sidste ting jeg vil fremhæve, er strukturen på selve agnen, den har et skelet lignende smal bug. Dette er med til at gøre, at agnen er væsentligt lettere end andre shads, i de givende størrelser.

Men det er også med til at skabe et kollaps, når fisken bider på, da den mere eller mindre folder sig sammen, og dermed øger din fangst rate betydeligt, da stinger system bliver blottet og du kan give dit modhug.

For mere information tryk på linket.

https://www.normark.dk/fiskeri/endegrej/soft-baits/r-i-p-t-bone.html 

Knæk og Bræk Flemming.