V-Slab er en af nyhederne til geddefiskeri og kommer fra Storm. Sammen med Rapala Peto er V-Slab den agn, som jeg på det seneste har brugt til at dyrke kastefiskeriet over dybere vand.

Med V-Slab har Storm bygget videre på deres geniale koncept fra T-bone, hvor Storm skaber store shads med lav vægt.

V-Slab har en stor profil, men er hul i ryggen, så vægten reduceres. Samtidig er det store V-formede hul i ryggen optimalt til at rigge agnen weedless, da krogen meget let eksponeres når gedden hugger.

Det dybe hul i ryggen ses kun oppefra og reducerer kastevægten

Da jeg har fisket over åbent vand, har jeg ikke haft behov for, at rigge agnen weedless. I stedet har den været rigget op med Storms R.I.P multi-dept system, og gerne med høj vægt foran, så jeg kunne komne godt ned i vandsøjlen.

Storm V-Slab monteret med r.i.p multi-dept. De originale stingers er skiftet til svirvler, da de var blevet slidt af de mange fisk de har fanget

Det fleste gedder hugger ved spinstop eller variation i hastigheden. Netop derfor kan det give flere fisk med aktivt kastefiskeri, end det kan ved at dørge agn, også selvom der kan fiskes med flere stænger under dørgefiskeri