Weekendens projekt var første afdeling af Ishøj sportsfiskerklub klubmesterskab. Det gælder i korte træk om at fange 3 fisk af hver art, og så store som muligt, så der skal altid slæbes en masse grej med, så der kan fiskes både fredfisk og rovfisk.

Der var gang i brasenerne, så jeg startede med at fodre og fange 3 solide brasen på bundmede.

Aborre var dog en helt anden sag, de var virkelig ikke i hugget denne dag.

Hit shad fra Storm, der viste sig at være bedre end både levende rejer og levende skaller

Aborrerne i Store Vejle å plejer at være træge på denne årstid, så der var gjort alle forberedelser, og levende fjordrejer og skaller var medbragt. Lige meget hjalp det dog. Heldigvis havde jeg også min spritnye 7 fods Muse Black spinnestang med fra 13fishing. Den var monteret med et 7 gr. VMC jighoved og en af de nye Storm HIT shad i 7 cm. I et af de første kast huggede en aborre, men den valgte desværre at svømme i sivende ved egen bred, så krogholdet røg. Kort efter var der bud efter den lille HIT shad igen, og denne gang holdt krogholdet og jeg kunne lande en lille, men meget vigtig, aborre på 915 gr.

Min nye Black Muse stang gjorde det virkelig fint, og versionen i 3-15 gr. passer perfekt til fiskeri med lettere jigs og Rapala woblere, og jeg skal helt sikkert også havde versionen i 5-20 gr til aborrefiskeriet på søens dybere vand.

Aborren var lige præcis nok til at kravle op på andenpladsen til konkurrencen.