Dagens flotte vejr, skulle simpelthen udnyttes til et sidste gedde sats, og bedre afslutning havde jeg næsten ikke turde at håbe på. Grejet var pakket fra i går, og da Rapala Peto leverede fisk i går tænkte jeg, at den kunne få chancen igen idag..

Solen stod højt og vinden stod lige mod min retning.. med så meget vind havde et rent gummi agn været drøg at stå med. Et hybrid agn som Peto/Otus har en væsentlig bedre kaste egenskab, og da specielt en dag som i dag,hvor man stod i stiv modvind.. Jeg fiskede de vante pladser af, uden af mærke fisk. Midt i et kast,kommer der en hård kastevind skråt på, og sender min agn over i sivene,så jeg kviterer med et hårdt ryk for at få agnet ud, jeg starter min indspinning, og ser at sivene bevæger sig.. jeg når lige at tænke, “ det er da lidt skørt at jeg ikke kan mærke noget” og så siger det ellers bare SLASK!! Jeg er slet ikke i tvivl! Det er en go fisk jeg har fat i, tunge hoved rusk afløst af et par gode udløb,lidt efter hånd lander jeg min nye PR..jeg har fået flere gode fisk over 110-112 cm, men er aldrig kommet over de magiske 10 kilo.det kom jeg lige med nød og næppe i dag, 10,2 fordelt på 108 cm.

Jeg var selv afsted,så det var svært at få taget et ordentlig billede af fisken, da den hurtigs muligt skulle tilbage i vandet, så den kunne komme videre på leg

Nu skal gedderne ha ro den næste måneds tid,og jagten går ind på fedtfinnerne. Lakse sats er i kalenderen og ligeledes skal havørrederne også jages, alt imens at åens bækørreder så småt begynder at vågne op. Knæk og bræk.

Grejet jeg benyttede var følgende. 13 Fishing Muse Black 7,4” 20-80 gr.. 13 Fishing Concept A2 monteret med 028 Sufix 832 fletline og 0.71 Sufix flourcarbon forfangsline. Rapala Peto 20cm i farven RTL

For yderlige produktinformation gå til Rapala.dk 13Fishing.eu samt Normark.dk

#rapala #sufix #rapalaproguide # 13fishingeurope #makeyourownluck #myol