Det flotte påskevejr skulle nydes til fulde, og turen gik derfor mod den åbne kyst, i håbet om at den kunne levere en Havørred. Jeg starter altid mit havørrede fiskeri med mit absolut favorit blink.. Bluefox Møresilda hvid/grøn i 10gr.. når jeg så finder fiskene skifter jeg somme tider over til bla Rapala Dart,og andre gange går jeg en hel dag med Møresilda..Det blink er bare vildt effektiv, og igen idag viste den sit værd..første fisk var en lille blank fisk på 37cm,så den fik selvfølgelig friheden igen. Allerede i næste kast var der fisk igen,denne gang en noget bedre fisk, man kunne straks mærke at der var noget mere vægt på, og efter en go fight gled en fin 53cm havørred ind over net kanten..

Turen bød i alt på 6 fisk imellem 30 og 53 cm. Alle taget på Bluefox møresilda hvid/grøn 10gr ..

Møresilda er kommet i nye lækre farver i serien nordlys.. de skal helt sikkert snart prøves af.

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk. #Rapala #sufix #13fishingeurope #bluefox #møresilda #rapalaproguide