Præsentation & Bevægelighed

Dette setup har virkelig åbnet mine øjne, for mulighederne ved at kunne præsentere mine softbaits på den helt rigtige måde. Aborren er en lunefuld fisk, der befinder sig i de fleste søer i Danmark. Betragtes nok også af mange som en taknemlig fisk at overliste. Men kan bestemt også være en udfordring at få i hugget.

Invader fra 13fishing monteret på VMC’s SWINGING RUGBY JIG

Præsentation mulighederne er mange, om du fisker på den flade bund om vinteren, på det dybe vand, kan den give lidt ekstra, selv ved rolig præsentration da tungsten hovdet bevæger sig frit i krogøjet. Eller om du i sommer månederne vil fiske din agn i tæt vegation. Her mindsker du muligheden for at sætte dig fast, eller få så meget vegation med på land eller i båden.

Bevægelighed ved en traditionelle jig krog, har du krogskaftet placeret i gennem center af din agn. Og krog spidsen er synlig over ryggen af din agn. Her er fordelen ved Swinging Rugby Jig, at du kun har fat med krogen 2 steder. Foran ved hovdet samt bagved hvor krogen kommer op igennem din agn. Dette gør at hele din agn for optimal bevægleses frihed under dit fiskeri.

Når jeg fisker omkring åkanderne og grøde buske i sommer månederne, fisker jeg altid ydersiderne på disse steder. Da jeg tit oplever de står der på lur efter byttefisk. Hvis jeg ikke finder dem der, arbejder jeg mig længere ind disse steder. Leder efter huller indimellem åkander og grøde, hvor jeg kan kaste min agn ind og dermed afsøge hele området. Knæk og bræk Flemming