Et must i grejkassen

Dropshot fiskeri efter aborre, er utroligt effektivt. Du kan med dette setup præsentere din agn, i den givende dybde du vil fiske, typisk nede over bunden. Små justeringer på dybden kan gøre forskellen.

Mit setup består af Sufix 21FC Flourcarbon 0.25 eller 0.20 dette binder jeg et stykke på 50cm på min fletline, derefter montere jeg min Vmc 7119SH krog i det øverste øje. Der næst klipper jeg ca 50cm mere af jeg binder på nederste øje, og i bunden sætter jeg mit lod. Vægten kan variere meget, om det er 5,8 eller 10 gram kommer helt an på vind, strømmen i vandet osv. Det vigtigste er at du altid har kontakt til din agn.

Som navnet antyder, så kan krogen dreje frit omkring linen.

Denne form for fiskeri kan fiskes hele året rundt, jeg bruger dog mest selv dette setup i vinter månederne, samt tidlige forår på det dybe vand, hvor Aborren trykker sig. Denne metode er i øvrigt super effektiv i åen. Her kan du præsentere din agn tæt op af stensætninger, eller et lille forsigt kast under et udhægt træ, lad din agn stå og lave små vip med stangspidsen.

En flot 47cm Aborre på 1900gram, der tog Vertigo Minnow fra 13fishing.

Man kan ikke fiske dette setup forkert på nogen måde, som nævnt tidligere handler det om at have kontakt og stram line hele tiden. Man kan køre rigtig langsomt ind på hjulet med spinstop indimellem, eller give små nyk med stangspidsen efterfulgt af en pause og en lille indrulning på hjulet.

For yderligere information tjek dette link ud, knæk og bræk Flemming

https://www.normark.dk/fiskeri/kroge/enkeltkroge/7119-sh-spinshot.html