Sandart sæsonen har indtil videre budt på 5 sandart fra 2 forskellige søer.

Alle sandart har været over 6 kg, og 4 ud af de 5 fisk har jeg lokaliseret ved hjælp af Humminbird side imaging – den sidste var jeg bare heldig og sejle direkte hen over😁

Humminbird var de første der kom med side imaging, og selvom flere af de andre marineproducenter har fået tilsvarende funktioner, så er Humminbird’s side imaging fortsat længder foran i detaljeringsgrad og separering.

6,8 kilo’s lokaliseret ved hjælp af side imaging

En bred traditionel ekkolodskegle på 60 grader dækker kun 4 meter til hver side på 5 meters dybde. Humminbirds Side Imaging dækker 40 meter til hver side (faktisk 120 meter, men så bliver fiskene bare meget små, når der er zoomet så meget ud), og således dækker jeg 10 gange så meget vand med Side Imaging.

Massiv Sandart til bagbord

Specielt i blæsende vejr eller hvis fiskene er i bevægelse, er Side Imaging super at have. Når fisken er ude af den traditionelle ekkolodskegle, er det meget lettere at finde tilbage til den, da man ved hvilken side man skal lede i.

På sidste tur var fiskene meget i bevægelse, så der havde jeg stor gavn af Side Imaging, og det hjalp mig med 2 flotte fisk på 6,6 og 6,8 kg, som begge blev taget på 23cm Storm Joker Vert i farven SS