En jerkbait som X-Rap Haku, kan gøre forskellen. Har på 2 dages fiskeri gennem tæsket dette agn, fisket det på alle måder jeg kunne komme i tanke om. Uanset hvordan fik jeg fisk, men en afgørende faktor blandt mine teknikker jeg brugte var lange spinstop.

110cm Gedde på X-Rap Haku

Havde været så heldig, at kunne få et Helix 10 G4 ekkolod fra Humminbird, med ombord på båden. Dette er nyt for mig, har altid fisket I “blinde”. Men det skulle jo ske, at jeg skulle prøve kræfter med sådan setup. Det gav mig utrolig muligheder med megaside image, da det var en ny sø jeg skulle fiske, kunne jeg ganske let spotte vegation. Min teori om jeg vil finde fiskende her holdte stik.

Helix G4 var altafgørende, fik lavet et waypoint på disse 2 dage og det var nok .

Fiskeriet toppede på dag 1 efter vi fandt vegationen, vi lå på en skrant på de 4 meter og kastede ind over det grøde vi havde spottet på side image, kunne så ganske let, fiske dette stykke af med masser af fisk i båden. Efterfølgende trak vi længere ind over det bælte af vegation vi havde affisket.

Endnu en flot 90cm Gedde på X-Rap Haku.

2 dagen var samme teknik, plottetede mit waypoint ind og vi sejlede ud mod området. Gedderne var der endnu, men nu var der lidt mere størrelse på dem vi fik i båden. Vi sluttede af med at få 53 gedder, på disse 2 dage. Største fisk 82,90,100 og 110cm

Se filmen fra turen herunder i linket knæk og bræk Flemming

https://youtu.be/C9gIk8iKIr8